Veteranerne er klubbens bedste hold

dato

Nyheden er fra BFC LUNDEGÅRDEN

Den 18. december blev kampen om æren i klubben spillet på den råkolde kunstbane i Måløv.

Der var store forventninger til kampen mellem BFC Lundegårdens Old Boys og BFC Lundegårdens Veteraner, og trods flere afbud til kampen blev det en højintens affære.

Det taktiske oplæg hos Veteranerne overraskede storfavoritterne fra Old Boys, og med et heftigt pres de første 20 minutter fik Veteranerne fortjent bragt sig foran med 3-0 på forrygende gennemspillet mål af den formstærke fronttrio, Martin K, Mads og Lars.

I pausen fik Old Boys holdet en stor opsang, der næsten overdøvede de store kanonslag der lød nær banen. Man skulle tro at ordene var ”spil bare som de andre gør” for Old Boys holdet satte sig på resten af kampen med en massivt pres mod Veteranerne, men det blev kun til et reducerings mål, da et skud blev afrettet af den heroisk fightende forsvarskrumtap Mikael Juhl, og strøg i mål forbi den altid storspillende målmand.

En imponerende sejr af Veteranerne hvor grundformen, spilforståelsen og rutinen gjorde udslaget.

Når kramperne har fortaget sig kan Veteranerne nyde godt af håneretten til næste gang den sættes på spil.