Babysalmesang starter 4. september i Skovvejskirken

Babysalmesang i Skovvejskirken starter mandag 4 september kl. 10 (Foto: P. Lange)
Profilbillede
dato

Så starter babysalmesangen 4. september med to hold kl. 10 og kl. 11 i Skovvejskirken, Digterparken 1, 2750 Ballerup.

Der er undervisning 12 mandage frem til jul, og det er gratis for deltagerne.

Pernille Manly Larsen, mangeårig babysalmesanglærer, som står for undervisningen,  er én af de mest rutinerede på området.  Det maksimale deltagerantal pr. hold er 10, og det er først til mølle. Det gratis tilbud gælder babyer fra 3 – 11 måneder, som ikke er begyndt at kravle endnu.

Den ro og det nærvær, der kan skabes gennem sang og musik, er en helt særlig oplevelse, til gavn for både babyer og forældre. Der bliver sunget sange og lavet fagter til salmerne, rim og remser, man ser på små instrumenter, kigger på sæbebobler og børnene får udviklet deres sanse motorik, og følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder.

Endelig kan forældrene få inspiration til at gentage og fortsætte legene derhjemme til alle mulige lege- og hyggestunder.

Yderligere oplysninger og tilmelding direkte hos Pernille Manly Larsen på telefon 22 58 35 44, eller på mail: pmanlarsen@gmail.com

Kilde: Peter Brenøe Lange
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.