Bliv kok eller souschef hos Compass Group og skab unikke frokostoplevelser med fokus på bæredygtighed

dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du klar til at blive en del af et nyt eventyr i køkkenet, hvor vi sammen skaber gastronomiske oplevelser, der gør frokosten til dagens bedste øjeblik? Hos Aeaven leder vi efter både en kok og en souschef, der vil være med til at sætte barren højt for smag, kvalitet og bæredygtighed. Med 350 forventningsfulde gæster dagligt og et helt nyt team på syv engagerede kolleger i kantinen, får du chancen for at forme noget helt særligt – både på tallerkenen og i fællesskabet.

Velkommen til Compass Group – Gastronomi med fokus på bæredygtighed og fællesskab

Hos Compass Group er vi eksperter i at levere kulinariske oplevelser med omtanke. Vi driver over 380 kantiner i hele landet, og vores hjerte banker for sund, kreativ og klimavenlig mad. Med friske, lokale råvarer og sæsonbaserede menuer skaber vi retter, der både forkæler sanserne og planeten.

Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor gode kolleger, tryghed og frihed går hånd i hånd.

Vi forkæler dig med mere end løn

Vi tilbyder faste stillinger på 37 timer om ugen med en attraktiv lønpakke, der blandt andet inkluderer:

  • Konkurrencedygtig grundløn med årlige reguleringer og tillæg for overarbejde og skæve arbejdstider.
  • 9% fritvalgsopsparing, som udbetales to gange årligt.
  • 12% pension (10% arbejdsgiverbidrag og 2% medarbejderbidrag).
  • Sundhedsordning, der dækker bl.a. fysioterapeut og kiropraktor.
  • Familievenlige arbejdstider: Mandag-torsdag kl. 6:00-14:00 og fredag kl. 6:00-13:30.

Bliv en del af vores kulinariske dream team

Sammen med dine kolleger vil du skabe en kantineoplevelse, der emmer af kreativitet, smag og godt håndværk.

  • Som kok får du frie hænder til at trylle med råvarer og skabe retter, der begejstrer alle gæster.
  • Som souschef bliver du teamets højre hånd, hvor du tager ansvar for drift, koordination og inspirerer dine kolleger til at nå nye gastronomiske højder.

Med syv dygtige kolleger omkring dig bliver køkkenet jeres fælles legeplads – et sted hvor alle bidrager med energi og gode idéer, og hvor vi sammen når vores mål.

Hvem er du?

  • Du er en faglært kok eller har tilsvarende erfaring – og måske har du også erfaring som souschef.
  • Du brænder for bæredygtighed og ved, hvordan man skaber velsmagende retter med tanke på klimaet.
  • Du er serviceminded, kvalitetsbevidst og har en "can-do"-attitude.
  • Du trives i et travlt køkken, hvor samarbejde og respekt er i fokus.

Er du klar til at tage del i noget nyt?

Vi glæder os til at høre fra dig! Tiltrædelse er den 2. januar 2025 eller efter aftale. Ansøgningsfristen er 18. december 2024, men vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet de rette kandidater.

Ansøg her: Klik på "Søg stillingen" og vedlæg en kort ansøgning samt dit CV.

Følg os også på Facebook og Instagram: @foodandcodk

Har vi vækket din appetit? Så send din ansøgning i dag – vi kan ikke vente med at møde dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Compass Group Danmark A/S, Rued Langgaards Vej, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6157383

Data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet