Form fremtidens teknologi og sikre Danmarks forsvar som ingeniør i F-35 teamet

Profilbillede
dato


Drømmer du om at kickstarte din ingeniørkarriere ved at forme fremtidens teknologi? Og ønsker du at bruge din ekspertise til at sikre Danmarks forsvar med F-35 kampfly? Nu har du muligheden for at blive en central del af vores team og bidrage til spændende projekter og internationalt samarbejde!Om os


Vores F-35 team består af 11 dedikerede medarbejdere med forskellige tekniske baggrunde, herunder ingeniører og militært ansatte. Vi er stolte af vores tekniske ekspertise og spænder bredt fra nyuddannede til erfarne medarbejdere, mange med lang erfaring fra forskellige steder i Forsvaret. Vi er placeret på forskellige lokationer i Danmark, herunder Ballerup (hovedkontor) og Skrydstrup (Fighter Wing – F-35 basen), samt har kolleger placeret på vores kontorer i USA.

Vi lægger stor vægt på et socialt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor vi ikke kun arbejder sammen professionelt, men også arrangerer sociale aktiviteter. Din kommende kollega, Thomas, fortæller:

”Der er et godt sammenhold i afdelingen, hvor vi hjælper og vejleder hinanden, hvor der kan snakkes om hobbier og fritid, og hvor der er flere sociale arrangementer internt i afdelingen såsom tur til et bryggeri, ud på skydebanen, se en skydetræning for et Fighter Aircraft eller bare samles hjemme hos en kollega.”

Det er vigtigt for os at opbygge relationer på tværs af organisationen, herunder med vores kolleger i USA. Vi værdsætter en åben og uformel dialog, hvor alle kan bidrage med deres faglige vurderinger. Din kommende chef, Lars Lind Knudsen fortæller:

”Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere. Vi værner om dem, for kun sådan kan vi løse vores opgaver effektivt. Vi tilbyder spændende opgaver og et støttende arbejdsmiljø, hvor respekt og samarbejde er i fokus.”


Om stillingen


Som ingeniør i F-35 kontoret i Ballerup under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) spiller du en nøglerolle i driften og vedligeholdelsen af de danske F-35 kampfly. Vores opgave er at håndtere modtagelsen, drift og vedligehold af F-35kampfly i samspil med det internationale F-35-program. I stillingen kommer du til at arbejde med komplekse systemer inden for områderne avionics, elektronik, computer- og softwaresystemer samt diagnosticering af tekniske problemer.

Vores arbejde indebærer et intensivt samarbejde med internationale partnere for at sikre flyenes vedligeholdelse, som er kritisk for vores nationale sikkerhed. Derfor er dette en spændende mulighed for at blive ekspert inden for F-35 kampfly og opbygge et stort og bredt netværk på tværs af forsvaret og internationale enheder. Samtidig er du en del af et projekt med stor offentlig og politisk bevågenhed, som spiller en vigtig rolle for Danmarks sikkerhed.

Dine opgaver vil inkludere:
• Identificere og løse tekniske problemer på F-35 flyene inden for fagområderne IT, el og elektronik.

• Bidrage til flyenes nationale certificering, luftdygtighed og sikkerhed.

• Udvikle og implementere tekniske løsninger i samarbejde med det internationale programkontor og partnere.

• Bidrage til faglige fællesskaber og erfaringsudveksling med kolleger fra andre lande.

HVORDAN SER DIN HVERDAG UD?
En typisk arbejdsdag vil du arbejde med daglige tekniske udfordringer i samarbejde med F-35 brugerne og kollegaer fra det internationale F-35 programkontor i USA. En potentiel elektronisk fejl på et af F-35 kampflyene bliver rapporteret, og du sætter dig sammen med dine kolleger for at vurdere, om fejlen er kritisk. Måske kræver en fejl på et F-35 kampfly din tilstedeværelse på vores base i Skrydstrup. Du kører til basen, hvor du arbejder tæt sammen med flymekanikere for at evaluere skaden og finde en løsning. Efter en grundig vurdering vælger I den bedste reparationsmetode ifølge flyets tekniske manualer. Er fejlen ikke beskrevet i de tekniske manualer, udarbejdes reparationsprocedure af det internationale programkontor, som godkendes af nationalt af dig og dine kollegaer.

Du vil også deltage i internationale møder, hvor vi udveksler erfaringer og best practice med ingeniører fra andre F-35 nationer. Du præsenterer løsninger på tekniske udfordringer og bidrager til diskussioner om fremtidige forbedringer. Desuden involverer din rolle rejser til F-35 faciliteter i USA, hvor du arbejder direkte med amerikanske kolleger for at opdatere dig på de nyeste teknologier og styrke dine færdigheder.


Om dig


Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, og det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har en baggrund inden for it og elektronik. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra arbejdsmarkedet. Du har måske ikke erfaring med fly endnu, men du er klar til at lære og påtage dig nye arbejdsopgaver.

Vi søger derfor dig, der:
• Har en teknisk kandidatgrad som ingeniør.

• Har grundlæggende viden om IT, el og elektronik.

• Er en teamspiller med gode kommunikative færdigheder på dansk og engelsk.

• Kan arbejde selvstændigt og overholde deadlines.

• Ønsker at medvirke til beskyttelsen af Danmarks nationale sikkerhed.


Ansættelsesvilkår


Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. en attraktiv pensionsordning og løbende kompetenceudvikling.

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst, og der er i forbindelse med ansættelsen mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg med afsæt i erfaring og kompetencer.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

PRAKTISK INFORMATION:
Din faste arbejdsplads vil være i Ballerup, men der vil være arbejdsdage i Karup og Skrydstrup samt rejsedage til vores kontorer i USA.

SÅDAN SØGER DU

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser vis knappen ”Søg jobbet/ansøg”.

Ansøgningsfristen er søndag d. 11. august 2024, og vi forventer, at samtaler afholdes efter uge 33.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef, Lars Lind Knudsen på telefonnr.: 2560 0489 eller på mail: llk@mil.dk.
Vil du derimod vide mere om løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Helene Holst Vestergaard på telefon: 7281 9170 (dog ikke i ugerne 28, 29 og 30). I uge 28, 29 og 30 kan du i stedet kontakte HR-konsulent Lars Ole Køppen på telefon 7281 9684.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi ser frem til at få dig med ombord!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg -5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072281

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet