Jazz trio giver koncert i Skovvejskirken

Karsten Kristensen, tenorsax, og Jacob Christoffersen, piano, som med deres jazz trio giver koncert i Skovvejskirken på søndag den 9. oktober kl. 15
dato

Af Peter Brenøe Lange

Søndag d. 9. oktober kl. 15 er der koncert i Skovvejskirken, Digterparken 1, 2750 Ballerup, med Karsten Kristensens Jazztrio, som udover kapelmesteren består af Jacob Christoffersen, piano, og Kaspar Vadsholt, bas.

K.K. har valgt en række swingende og smukke numre, og der vil også være eksempler på numre, som i trioens hænder får en anderledes ”iklædning”, end de plejer at have – en kendt salmemelodi bliver til en bossa nova, en gammel filmsang bliver en smuk ballade, og en popsang bliver et skønt swingnummer.

K.K. er som tenor- og sopransaxofonist kendt som swingende og lyrisk med en smuk klang, og han er desuden organist og klaverakkompagnatør. Pianisten Jacob Christoffersen er med sit fantasifulde og fabelagtige klaverspil bl.a. kendt for sit samarbejde med sangerinden Sinne Eeg, som han optræder med verden over, og bassisten Kaspar Vadsholt er fast bassist i DR Big Band.

De tre musikere har alle spillet med et utal af både danske og udenlandske stjerner, og nu kan de altså opleves i triosamarbejde i Skovvejskirken på søndag den 9. oktober kl. 15

Efter koncerten en lille forfriskning.

FRI ADGANG

Tid: Søndag den 9. oktober 2022, kl. 15
Sted: Skovvejskirken, Digterparken 1, 2750 Ballerup.
Varighed: 1 time

Yderligere oplysninger:
Organist Peter Brenøe Lange, telefon 20 33 71 60, pbl@ballerup-sogn.dk
Kirkens hjemmeside: https://www. Ballerup-sogn.dk/

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Peter Brenøe Lange