Klaverkoncert i Skovvejens Kirke

Pianist og organist Lise Hanskov, som på søndag den 19. marts kl. 15 spiller klaverkoncert i Skovvejens Kirke med værker af Beethoven og Chopin. Foto: Privat

Af Peter Brenøe Lange

På søndag den 19 marts, kan man igen glæde sig til at høre klassisk klavermusik på Skovvejskirkens vidunderlige flygel. Helt præcis søndag den 19. marts kl. 15. Digterparken 1, 2750 Ballerup

 Denne gang er det Lise Hanskov, som sidder ved tangenterne. Hun er oprindelig uddannet med diplom som pianist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, men efterfølgende også indehaver af diplomuddannelse som organist samme sted fra.

Heldigvis dyrker Lise sideløbende med organistkarrieren, centreret om sit virke i Vedbæk Kirke, stadig sit klaverspil, og giver jævnligt klaverkoncerter rundt om, solo, i kammermusikalske forbindelser eller med orkester. Eller hjemme i sin egen kirke, hvor der også står et pragtfuldt flygel, præcis som i Skovvejskirken.

Og det må man lukrere på, så Lise er inviteret til at spille en klaverkoncert, hovedsagelig med værker af Beethoven, deriblandt Sonate opus 2 nr. 3 i C-dur, og et par Nocturner af Chopin m.v.

Der venter en udsøgt og spændende koncertoplevelse i Skovvejskirkens gode akustik, med et fremragende flygel og ditto pianist!

Fri adgang -  Varighed: 1 time

Yderligere oplysninger:

Organist Peter Brenøe Lange, telefon 20 33 71 60, pbl@ballerup-sogn.dk

Kirkens hjemmeside: https://www. Ballerup-sogn.dk/

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.