Ny sang af danske Brit Wilhelmsen: Vi skal have det godt

Foto: Brit Wilhelmsen // Brit Wilhelmsen.
dato

Af Brit Wilhelmsen

Den danske singer-songwriter Brit Wilhelmsen udgav den 27. juli 2022 sin fjerde single. Denne gang er sangen i genren pop/dance, hvor nutidens elektroniske rytmer er blandet med rigtige instrumenter og et pulserende rapstykke. 

Som titlen angiver, skal sangen minde os om, at vi oven på en pandemi og midt i en krigstid skal passe på os selv og nyde de gode stunder, som giver os smil på læben. Feel Good er nu tilgængelig på diverse streaming tjenester som fx Spotify, Apple Music, Deezer og Youtube.

Feel Good er Brits første sang, der går ind i dance-pop genren, hvor hendes klassiske poptoner mixes med en tempogivende rap. Brit har nemlig fået selskab af producer, sangskriver og sanger/rapper Emil Sebastian Birch, der tilføjer Feel Good et nyt twist med sin sprøde rap stemme.

Brit skriver selv sine egne tekster og melodier, og med Feel Good har hun gerne ville give lytterne den gode stemning.

Sangens budskab er, at vi skal have det godt. Ifølge Brit er der rigeligt at bekymre sig om ift. situationer, der enten holder os nede, lukker os inde eller holder os hen! Brit vil gerne sætte sine lyttere fri, så de tør slippe tøjlerne og blive hørt.

Som Brit synger i sangen “Time is so precious, we’ve got to let go of the things that won’t set us free”.

”Jeg går ind for, at vi skal gøre det, der gør os glade. Vi skal finde de små lyspunkter i vores hverdag. Mange fanges nemt i situationer, der holder dem fast og potentielt stresser dem, hvilket gør dem kede af det,"  

"Det kan være alt fra arbejdet, forhold, relationer osv. Jeg forsøger selv at fokusere på de positive ting frem for de negative. Og hvis jeg ikke har det godt i en bestemt situation og bliver påvirket negativt, så handler jeg på det og laver de nødvendige ændringer. Jeg vil gerne inspirere lytteren til at tro på dem selv og give dem modet til at give slip på noget af det der tynger dem,” forklarer Brit Wilhelmsen.


Foto: Brit Wilhelmsen // Brit Wilhelmsen

Om Brit

Brit synger med sin klare stemme fra hjerte og sjæl. Hun er en nærværende og jordnær sangerinde, som mærker stemningen omkring sig når hun er ude og spille. Hun har sunget siden hun var helt lille, og skrevet sange på dansk og engelsk siden teenagealderen.

Hun elsker at bevæge sin stemme rundt i forskellige genre, og formidle andres historier med stor indlevelse i samme grad som med sine egne sange.

Af tidligere egne udgivelser kan nævnes Waiting for You, Butterflies og Ready for Christmas.

Følg Brit og hendes sangunivers på facebook.com/britwilhelmsenmusic.


Foto: Brit Wilhelmsen // Brit Wilhelmsen

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Brit Wilhelmsen