Oplev en række spændende arrangementer på Ballerup Bibliotek

dato

Fra lektiehjælp til bogcafé og juridisk rådgivning – Ballerup Bibliotek tilbyder en bred vifte af arrangementer for alle aldersgrupper og interesser. Kom og deltag i de forskellige aktiviteter, der støtter op om både personlig udvikling og fællesskab.

Lektiecafé for alle elever og studerende
Ballerup Bibliotek inviterer alle elever og studerende til at deltage i lektiecaféen, hvor der tilbydes hjælp til en bred vifte af fag. Uanset om du går i grundskolen, gymnasiet eller en videregående uddannelse, står lektiehjælperne klar til at assistere dig med fag som dansk, engelsk, tysk, matematik, fysik og mange flere.

Lektiecaféen finder sted hver mandag og onsdag fra kl. 15.00-17.00 på bibliotekets 2. sal og følger skoleåret. Dette betyder, at der er lukket i skoleferierne og på helligdage.

Mandag: Bogcafé og juridisk rådgivning
Hver mandag kl. 16.00-17.00 inviterer biblioteket til bogcaféen "Mellem hylderne", hvor boginteresserede kan mødes og diskutere ugens tema over en kop kaffe eller te. Ingen forberedelse er nødvendig, og alle er velkomne til at deltage i de hyggelige samtaler om litteratur.

På samme dag fra kl. 16.30-17.30 tilbyder biblioteket også juridisk rådgivning via advokatvagten. Her kan du få en overordnet vurdering af din sag, og hjælpen er gratis. Du skal blot møde op personligt, og der uddeles numre fra kl. 16.15.

TALK med forfatter Tobias V. Larsen
Den 30. september kl. 17.00-18.30 kan du opleve en spændende TALK med forfatter Tobias V. Larsen, der vil diskutere sin bog "Den nye hud er stål", hvor kunstig intelligens har været medforfatter. Tobias vil udforske, hvilken betydning kunstig intelligens kan have for fremtidens litteratur og besvare spørgsmål fra publikum.

Tal Dansk Café
For tosprogede, der ønsker at forbedre deres danske sprogkundskaber, tilbyder biblioteket Tal Dansk Caféen hver torsdag kl. 17.00-19.00. Frivillige fra Røde Kors hjælper med sprogtræning, samtaler, brevskrivning og meget mere. Alle er velkomne, og der er ingen tilmelding nødvendig.

Praktisk information
- Lektiecafé: Mandag og onsdag kl. 15.00-17.00
- Bogcafé: Mandag kl. 16.00-17.00
- Juridisk rådgivning: Mandag kl. 16.30-17.30
- TALK med Tobias V. Larsen: Mandag den 30. september kl. 17.00-18.30
- Tal Dansk Café: Torsdag kl. 17.00-19.00

Sted: Ballerup Bibliotek, Banegårdspladsen 1, 2750 Ballerup
Entré: Gratis (med undtagelse af TALK med Tobias V. Larsen, hvor gratis billetter er nødvendige)

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut