Oplev en weekend med humor, musik og eventyr i Ballerup

dato

Fra grin og latter til musikalske oplevelser og inspirerende eventyr, Baltoppen Live i Ballerup byder på en uforglemmelig weekend med tre unikke arrangementer. Oplev Jacob Taarnhøjs komik, Teresa Horgan & Matt Griffins folkemusik og Thor Pedersens enestående rejseberetning.

Jacob Taarnhøj med "Standard"

Fredag den 25. oktober 2024 kl. 19:00 kan du opleve den unge komiker Jacob Taarnhøj, der bringer grin og latter til scenen med sit tredje onemanshow "Standard". Showet er en sjov, engagerende og munter oplevelse med nye jokes og skitser, der vil få publikum til at grine højt. Forbered dig på en aften fyldt med fromme vittigheder, fantasifulde taler og historiefortællinger, der gør showet til en unik oplevelse.

Jacob vil også inkludere et afsnit med publikumsinteraktiv natklub, hvor han udforsker publikums inderste tanker og ønsker. Arrangementet varer ca. 80 minutter uden pause, og det er ikke tilladt at optage, filme eller fotografere under showet.

Irsk folkemusik med Teresa Horgan & Matt Griffin

Tirsdag den 22. oktober 2024 kl. 19:30 byder Baltoppen Live på en fejring af traditionens skønhed og glæden ved sang med den irske duo Teresa Horgan & Matt Griffin. Teresa Horgan, en anerkendt traditionel folk-sanger fra County Cork, vil sammen med guitaristen Matt Griffin levere en uforglemmelig aften med irsk folkemusik. Hør sange fra Teresas debutsoloalbum "Amethyst", der hylder kunstnere, der har inspireret hendes karriere.

Arrangementet er en del af "Skotsk & Irsk Musikscene", der præsenterer keltiske folkemusikkoncerter i sæsonen fra september til maj.

Thor Pedersens "Verdens Vildeste Eventyr"

Lørdag den 26. oktober 2024 kl. 19:30 kan du opleve Thor Pedersens inspirerende foredrag "Verdens Vildeste Eventyr". Thor brugte et årti på at rejse til alle verdens lande uden at flyve, og nu deler han sine oplevelser og indsigter med publikum. Forbered dig på en oplysende og humoristisk aften, hvor Thor tager dig med gennem projektets op- og nedture.

Foredraget dækker emner som indre styrke, ekstrem målrettethed, motivation, inspiration, menneskelighed, geografi, kultur og eventyr.

Praktisk information

Jacob Taarnhøj med "Standard"
Dato: Fredag 25. oktober 2024
Tid: 19:00
Sted: Baltoppen Live, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup
Entré: 260 kr + evt. gebyr
Mere info: jacobtaarnhoej.dk
Cafémenu: Bowl med laks teriyaki kan tilkøbes her

Teresa Horgan & Matt Griffin
Dato: Tirsdag 22. oktober 2024
Tid: 19:30
Sted: Baltoppen Live, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup
Entré: 170 kr + evt. gebyr
Cafémenu: Kylling i cremet sennepssauce kan tilkøbes her
Årskortbillet for sæson 2024/2025 kan købes her

Thor Pedersens "Verdens Vildeste Eventyr"
Dato: Lørdag 26. oktober 2024
Tid: 19:30
Sted: Baltoppen Live, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup
Entré: 270 kr + evt. gebyr



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut