Oplev Kathrine Windfeld Big Band på Baltoppen Live

dato

Fredag den 13. september 2024 kl. 19:30 kan du opleve Kathrine Windfeld Big Band på Baltoppen Live i Ballerup. Dette moderne bigband består af nogle af de stærkeste yngre jazzprofiler i Skandinavien og byder på en aften fyldt med sofistikerede harmoniske passager, fysiske grooves og poetiske ballader.

En stjerne på den europæiske jazzscene
Kathrine Windfeld er en stigende stjerne på den europæiske jazzscene, kendt for sine dristige kompositioner og sit eventyrlystne bigband. The Guardian beskriver Windfelds musik som en sjælden kombination af power og elegance. Hendes kompositioner er en farverig blanding af sofistikerede harmoniske passager, fysiske grooves og poetiske ballader i eksplosive arrangementer.

Prisvindende talent
Windfeld har modtaget adskillige priser og legater, herunder den prestigefyldte "Rising Stars Jazz Award" i London i 2020, Ben Webster Prisen i 2022 og Odense Live Hovedprisen i 2023. Hun har også en Danish Music Award og Carl Prisen i bagagen. Windfelds bidrag til jazzen i Danmark er blevet rost til skyerne i førende internationale medier som Downbeat, Le Monde og Jazzwise.

En international karriere
Kathrine Windfeld har samarbejdet med førende europæiske orkestre som Frankfurt Radio Big Band, UMO Helsinki Jazz Orchestra og det portugisiske Enspinho Jazz Orchestra. Hun har også spillet to turnéer i Brasilien og optrådt med verdensklasse-solister som Mike Stern, Seamus Blake og Gilad Hekselman.

En aften med stjernesolister
Til koncerten på Baltoppen Live kan publikum forvente et karismatisk og eksplosivt bigband i international klasse med knivskarpe ensemblepartier og stjernesolister. Line-up inkluderer Kathrine Windfeld på piano og kompositioner, Viktor Sandström på guitar, Johannes Vaht på bas, Henrik Holst Hansen på trommer, samt flere talentfulde trompetister, trombonister og saxofonister fra hele Skandinavien.

Praktisk information
Dato: Fredag den 13. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Baltoppen Live, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup
Entré: 225 kr + evt. gebyr (110 kr for unge under 25 år)
Billetter: Tilgængelige på Baltoppen Live

Baltoppen LIVEs café tilbyder fra kl. 18:00 en stjerneskud-anretning med dampet rødspætte, rejer, pandestegt rødspættefilet, rogn, salat, urter og dressing, samt ristet brød til 145 kr. Menuen kan tilkøbes under koncertbilletkøbet eller via linket ovenfor, senest kl. 12:00 to hverdage før arrangementet.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut