Sidste koncert i orgeltrilogien på søndag den 12. februar kl. 15 i Skovvejskirken

Professor Ulrik Spang-Hanssen, Det Jyske Musikkonservatorium, som på søndag den 12. februar kl. 15 spiller sidste koncert i orgeltrilogien i Skovvejskirken.

Til koncert nr. 3 i Skovvejskirkens orgeltrilogi på søndag den 12. februar kl. 15 i Skovvejskirken, Digterparken 1, 2750 Ballerup, spiller professor Ulrik Spang-Hanssen, Det Jyske Musikkonservatorium, orgelværker af bl.a. Dietrich Buxtehude, Niels W. Gade, Jens Wollenschläger (professor i Tübingen) samt Josef Rheinberger.

Ulrik er én af dansk orgelmusiks grand old men, og udmærker sig ved at være lige så skrap til den rytmiske musik, hvad enten på hammond orgel eller klaver. Ulrik har dyrket begge sider af musiklivet, både det klassiske og det rytmiske, som professionel musiker hele livet.

Med andre ord et værdigt punktum for en spændende orgeltrilogi, hvor Ulrik Spang-Hanssen utvivlsomt vil delagtiggøre publikum i et par interessante anekdoter fra musiklivet i øvrigt.

 Fri adgang. Varighed: 1 time

 Yderligere oplysninger:

Organist Peter Brenøe Lange, telefon 20 33 71 60, pbl@ballerup-sogn.dk

Kirkens hjemmeside: https://www. Ballerup-sogn.dk/

Kilde: Peter Brenøe Lange
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
False {
}
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk