Sognekoret starter op igen: "Vi kan bruge flere mænd!"

Så starter Sognekoret op i Skovvejskirken på torsdag den 6. oktober kl. 16.30 – 18.00 Foto: Peter Brenøe Lange
dato

Af Peter Brenøe Lange

På torsdag den 6. oktober kl. 16.30 starter Sognekoret op i Skovvejskirken, nu med den nye korleder, organist Peter Brenøe Lange, som blev ansat ved kirkerne før sommeren.

Her fra starten forlyder det: ”Vi ku godt bruge nogle flere mænd, så hvis der sku være et par stykker af slagsen, der sidder derhjemme og triller tommelfingre, var det måske en idé at teste, om korsang ku være noget.

Kvinder er selvfølgelig også velkomne, men dem har vi jo en del af i forvejen”, lyder det fra organisten. Prøverne foregår i øvrigt i selve kirkerummet i Skovvejskirken, så man skal bare gå ind ad hovedindgangen. 

Alle er velkomne til at deltage. Der er ingen optagelsesprøve, man behøver ikke kunne læse noder, men blot medbringe sin interessen for at synge sammen med andre. Man kan bare møde op og deltage et par gange, for at se, om det er noget. Hvis man ikke lige kan ramme kl. 16.30, er man velkommen til at komme senere.

Den nye korleder Peter Brenøe Lange, som står for koret, har rigelig med korerfaring fra bl.a. gymnasiekor, kirkekor, kammerkor, folkekor, rytmisk kor, pigekor osv., så han skal nok finde et passende, sjovt og seriøst repertoire frem.

Han har været professionel musiker og sanger hele livet, både rytmisk og klassisk, ligget på dansktoppen i 54 uger, spillet på landevejen og de københavnske hoteller med trio i en evighed, så koret vil nok få tilført lidt Substral alene på den konto. 

Vel mødt!

GRATIS ADGANG

Tid: Torsdag den 6. oktober 2022, kl. 16.30
Sted: Skovvejskirken, Digterparken 1, 2750 Ballerup.

Yderligere oplysninger:

Organist Peter Brenøe Lange, telefon 20 33 71 60, pbl@ballerup-sogn.dk

Kirkens hjemmeside: https://www. Ballerup-sogn.dk/

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Peter Brenøe Lange