Sygeplejerske til fast aftenvagt i Hjemmesygeplejen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi mangler bare én sygeplejerske, så er vores team komplet. Drømmer du om stor selvbestemmelse, faglighed og gode sygeplejekollegaer? Og kan du lide at arbejde om aftenen? Så håber vi at høre fra dig!

Ballerup Hjemmesygepleje søger en aftenvagtsygeplejerske til vores medstyrende sygeplejerteam. Du bliver du en del af et team med faste kollegaer, og vi prioriterer, at sygeplejersken primært besøger egne borgere.

Stillingen er på 28 timer, gerne i en 5/2-ordning. Der er mulighed for flere timer, hvis du ønsker det. 

Dine vigtigste opgaver 
I aftenvagten fungerer den ene som ansvarshavende, som er en funktion, alle oplæres i. Vi prioriterer, at kun de opgaver, som helt nødvendigt skal tages i aftenvagten, bliver lagt i aftenvagten, og derfor er I også et lille team af tre sygeplejersker om aftenen, som samarbejder om varetagelse af faste og akutte besøg.

Vi har længe arbejdet i omsorgssystemet Nexus og arbejder med tidstro dokumentation via iPad. Vi har vores egen projektkoordinator på Nexus, som kontinuerligt - og i tæt samarbejde med de udekørende sygeplejersker - arbejder på korrekt anvendelse og udvikling af Nexus.

Dine kompetencer
Vi søger en glad og positiv kollega, der trives med at arbejde selvstændigt ude i borgers hjem, og for hvem sparring er en helt naturlig del af vores arbejde.

Du skal være fagligt dygtig, reflekterende og være i stand til at prioritere i opgaverne sammen med dine kollegaer.

Vi prioriterer det tværfaglige samarbejde både internt i vores samlede syge- og hjemmepleje, hvor vi dagligt mødes til triagering, også om aftenen. Vi har fokus på læring og refleksion i samarbejdet og derfor skal du trives med at lære fra dig og bidrage til læring i samarbejdet med SSA, SSH og ufaglærte.

Det får du hos os
Vi fokuserer på, at alle føler sig trygge og klædt på til de opgaver, der skal varetages, og vores nye kollegaer får en grundig og tilrettelagt introduktion.

Du bliver tilknyttet en mentor og får et introsprogram, der passer til dig og de kompetencer du har med dig. Rammerne er ca. 4-8 uger i introduktion og herefter planlagt opfølgning i optil 3-6 mdr. Det må påregnes, at noget af introduktionen foregår i dagvagt.

Kompetenceudvikling foregår ligeledes på tværs af alle vagtlag, så vi sikrer, at alle på tværs af døgnet har de samme kompetencer.

Vi har i sygeplejen ansat ressourcepersoner, som arbejder meget tæt sammen med de udekørende sygeplejersker. Ressourcepersonerne har dels borgerkontakt, men er også de personer, der underviser kollegaer inden for deres områder. Vi har lige nu inkontinenssygeplejersker, en sårsygeplejerske, en diætist og en koordinerende klinisk vejleder. Alle samarbejder tæt med vores sygeplejekoordination, som varetager myndighedsopgaver.

Vi har det seneste halvandet år arbejdet målrettet med selvstyrende teams, faglig kvalitet og ansvar for borgerne. Vi oplever nu mange gevinster, deriblandt en langt højere kontinuitet hos borgerne og en øget arbejdstilfredshed hos medarbejderne.

I sygeplejen har de selvstyrende teams betydet, at alle har en afgørende stemme og rolle i planlægning af dagen, samt en tæt sparring med kolleger om borgerforløbene.

Hvem er vi 
Aftenvagten er en del af en samlet hjemmesygepleje med fast hold af dagvagter og nattevagter, og vi hjælper selvfølgelig hinanden på tværs, hvis der er behov for det.

Hele hjemmesygeplejen og hjemmeplejen for Ballerup Kommune er samlet på én matrikel. Vi er spredt i alder, anciennitet og interesseområder. Stemningen hos os er præget af humor, gensidig respekt og sammenhold samt engagement og høj faglighed.

Ballerup er en geografisk stor kommune, og for at holde kontinuiteten og højne kendskabet til borgerne er vi inddelt i to selvstyrende miniteams, Syd og Nord. Vi har et tæt samarbejde med social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, som ligeledes arbejder i faste teams. Det betyder, at de, der kommer i borgers hjem, stort set er de samme. Den geografiske inddeling betyder selvfølgelig også, at vi har meget mindre køretid.

Vil du vide mere
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte Line Holm Knudstrup på telefon 7230 9400. 

Læs mere om Ballerup Kommune som arbejdsplads på job.ballerup.dk

Ansættelsesproces og løn
Ansættelsesdatoen er den 1. december 2023, eller hurtigst muligt.

Vi holder samtaler i takt med at vi modtager ansøgningerne.

Ansøgningsfrist: 19. oktober 2023.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Send din ansøgning online. Klik på ”Ansøg” nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Vi glæder os til at møde dig.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ballerup Kommune, Telegrafvej, 4, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5912504

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet