Syrien tur/retur: Daniel Ryes gribende fortælling

dato

Oplev en stærk og rørende fortælling, når den danske fotograf Daniel Rye deler sin historie om at blive kidnappet af Islamisk Stat og hans vej tilbage til livet. Foredraget finder sted mandag den 28. oktober 2024 kl. 19:00 på Baltoppen Live i Ballerup.

Den 17. maj 2013 blev Daniel Rye, en dansk fotograf, kidnappet af Islamisk Stat. Dette blev starten på en rædselsfuld periode, hvor han blev holdt som gidsel i 398 dage. I starten var han alene og blev udsat for brutal tortur, hvilket førte til desperate flugtforsøg. Men langsomt begyndte Daniel at genopbygge sig selv fysisk og mentalt ved hjælp af sin baggrund som elitegymnast.

En historie om mod og venskab

Efter en måned blev Daniel sat sammen med andre vestlige gidsler, herunder Pierre Torres og James Foley. Dette blev begyndelsen på et tæt venskab og en psykologisk genopbygning for Daniel. Mens han og Pierre blev forhandlet fri, måtte James blive tilbage. Kort efter sin frigivelse måtte Daniel, ligesom resten af verden, være vidne til James' tragiske skæbne.

Kampen for at finde normalitet

Den 20. juni 2014 trådte Daniel ud i friheden efter 13 måneder som gidsel. Men friheden blev starten på en ny kamp – kampen for at finde tilbage til et normalt liv. Med hjælp fra en dygtig psykolog lærte Daniel at konfrontere sine traumer i stedet for at flygte fra dem. Dette førte ham til Washington, hvor han mødte sit værste mareridt i et gråt lokale hos FBI.

Arrangementet er arrangeret af MOD TIL, som er kendt for at skabe foredrag med ildsjæle. For mere information, kan du besøge deres Facebook-side eller hjemmeside via følgende links: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk.

Praktisk information
Dato: Mandag 28. oktober 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Baltoppen Live, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup
Entré: Entré
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut