Til vores kunde i Ballerup søger Coor Kokke/Catere som brænder for økologi og bæredygtighed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bruge din madlavningsfaglighed til noget, der giver mening?

Så kom og arbejd med ligesindede madlavningsnørder i en virksomhed, der bruger lokale råvarer, fokuserer på bæredygtighed og det grønne valg, og insisterer på at lave mad fra bunden.

Vi varetager catering-services hos mere end 90 forskellige kunder i hele Danmark. Vores vision er at skabe unikke madoplevelser af højeste kvalitet, og vi udvikler derfor kundetilpassede løsninger til alle vores kunder. FOOD by Coor tilbereder alle måltider fra bunden, og vi arbejder hver dag med overvejende økologiske råvarer, samt reducering af madspild. I Coor er det dig, der gør forskellen.

Lokale råvarer og høj kvalitet

I samarbejde med køkkenchefen, kokke, catere og andet køkkenpersonale laver du kvalitetsmad til vores kunde. Vi tror på, at vores mad skal summe af friskhed, ansvarlighed og kreative nuancer, og derfor kommer du til at få en række varierede opgaver i et køkken, hvor der nørdes igennem for at ramme den gode smag.

Den måde, vi tænker madlavning på, er der stor efterspørgsel efter. Vi sørger for, at du bliver lært grundigt op i vores arbejdsgange og metoder på et stærkt hold med dygtige kolleger.

Mindre madspild, mere kreativitet

Om du tilbereder en salat med årstidens grøntsager eller nørkler med de gode udskæringer på kalven, så er det altid med kreativitet, omhyggelighed og reduktion af madspild i fokus. Som kok i Coor kan du ofte ændre menuen og sætte dit eget præg på retterne. Du får muligheden for at opdage dine styrker og kreativitet kombineret med bæredygtige råvarer. Vi er altid åbne overfor ideer, initiativer og nye smarte måder at gøre tingene på. Derudover kan du forvente at arbejde under sikre og ordentlige ansættelsesvilkår.

Dine opgaver

Det bliver blandt andet dig, der: 

  • forbereder kødprodukter fra bunden, fx frisk medister eller udskæring af hele dyr
  • tilbereder dagens varme grønne ret
  • langtidstilbereder supper og gryderetter
  • varebestillinger, menuplanlægger sammen med dine kollegaer

Faktisk er det umuligt at liste det hele op – vi vil gerne undgå kassetænkning, så bliv ikke overrasket, hvis du en dag skal lave økologisk polentapizza med ærter og burrata. Eller at du en anden dag, arbejder med din egen kreative idé, som er inden for de rammer, vi har aftalt med kunden.

Mød nogen af vores kokke i FOOD by Coor (Video)

Arbejdssted, arbejdstid og dine fremtidsmuligheder

Arbejdssted: Dit kommende arbejdssted bliver hos GN Store Nord, Laustrupbjerg 7, 2750 Ballerup.

Arbejdstid: 37 timer ugentligt 06.45-14.45 mandag-torsdag og fredag fra 07.00-14.30.

Aftenarbejde kan forekomme enkelte gange i løbet af året.

Går du rundt med ambitioner om en dag at blive Souschef eller Køkkenchef, så er du havnet det rette sted. Vi ansætter løbende nye i de stillinger, og på sigt kan det blive dig, der overtager sådan en rolle. Kan du godt lide at komme med gode idéer til, hvordan vi forbedrer vores arbejdsplads, så lytter vi gerne. Har du ikke alle kvalifikationerne til stillingen, så søg alligevel. Det kan sagtens være, at vi er et match.

Hvad kan Coor tilbyde mig?

Hos Coor får du en fantastisk arbejdsplads med en masse gode kollegaer. Udover det får du:

  • løn i henhold til gældende overenskomst for området og efter dine kvalifikationer samt ansvaret i jobbet
  • en god pensionsordning
  • sundhedsforsikring, som betyder, at du hurtigt kan få behandling hos fx fysioterapeut, kiropraktor mv.
  • feriehusordning (lejlighed i Spanien og sommerhuse i Danmark)
  • en personaleforening, som tilbyder billetter til attraktive priser samt Logbuy-rabatordning (elektronik, tøj, restauranter mv.)

I Coor bliver du også en del af en virksomhed med

  • mulighed for at tale med din leder, hvis du har behov for fx ændring af din arbejdstid/arbejdssted, så I sammen kan forsøge at finde nye løsninger
  • plads til dine idéer, fordi vi har en udbredt forbedringskultur
  • høj grad af diversitet og hjælpsomme kollegaer
  • et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor vi arbejder aktivt med at forebygge arbejdsulykker
  • fokus på din trivsel, udvikling og uddannelse. I Coor er der mange karrieremuligheder, og dette job kan eventuelt, på sigt, være springbrættet til andre spændende muligheder i Coor

Du er en vaskeægte nørd

Vi ser gerne, at du er en nørd ligesom os. At du holder dig opdateret på de nyeste trends i madverdenen og holder af at gå i detaljen med udskæringen eller råvarerne – og at du brænder for at lave mad, der er anderledes end det, folk er vant til. Det er også vigtigt, at du kan samarbejde i et hold, for vi laver mad til flere hundrede mennesker ad gangen. Derudover regner vi med, at du har en uddannelse som kok.

Derudover er det vigtigt, at du er:

  • er faglært Kok, Cater, eller inden for branchen
  • minimum har 1 års erfaring fra kantinebranchen
  • en fordel at du brænder for den grønne ret
  • er gastronomisk og økonomisk velfunderet, har konstant fokus på råvarer i sæsonen, kan lide at arbejde aktivt med reduktion af madspild
  • har fokus på mersalg i dagligdagen og er god til at kommunikere med kunden og deres gæster i kantinen

Rent personligt identificerer du dig med dette, hvilket vises ved at du:

  • har fokus på udvikling og forbedringer
  • er god til at bruge råvarer i sæson
  • er en teamplayer, ansvarsbevidst og er i stand til at gå forrest
  • er fleksibel og lyst til at indgå i et team, der hjælper på tværs af vores kantiner
  • kan lide at arbejde aktivt med reduktion af madspild

Du bliver altså en del af en kultur, hvor vores forskelligheder driver og udvikler os. Vi ved, at magien sker i mødet mellem forskellige baggrunde, færdigheder og personligheder. Vi ser det hver dag. Vi er over 12.000 medarbejdere, og sammen kan vi opnå meget. Så kom og gør os endnu bedre baseret på, hvem du er. Hos Coor er det nemlig dig, der gør forskellen.

Hvordan søger jeg jobbet?

Du skal søge jobbbet via Coor.dk. Vi indkalder løbende til samtaler og fjerner opslaget, når den rette kandidat til jobbet er fundet. Vi modtager ikke ansøgninger på mail, fordi vi passer på dine personfølsomme oplysninger (GDPR).Vi opfordrer til, at du undlader at have et billede på dit CV/din ansøgning, da vi foretrækker en så upartisk rekrutteringsproces som muligt.

Nysgerrig på at vide mere?

Coor leverer serviceydelser, derfor er det vigtigt, at du som medarbejder kan yde ”Service i Stjerneklasse” – med dette menes at leve op til Coors tre ledestjerner, der symboliserer virksomhedens værdier og ligger til grund for, hvordan vi udfører vores arbejde i det daglige:

     * vi ser lidt længere frem

     * vi er lydhøre

     * vi skaber fremgang

Vi har stort fokus på, at alle medarbejdere arbejder i et godt og sikkert arbejdsmiljø, hvor man trives og kan gå glad på arbejde hver dag.

Du kan læse mere om Coor og FOOD by Coor her:

Printvenlig version

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

COOR SERVICE MANAGEMENT A/S, Hørkær, 2730 Herlev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5928434

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet