Ledende stilling inden for sikkerhedsrelateret materialefordeling og ledelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for ledelse og kunne du tænke dig at arbejde og dygtiggøre dig inden for et højt specialisteret teknisk område hvor sikkerhed er et nøgleord? Er du god til skabe og vedligeholde gode relationer til både nationale og internationale samarbejdspartnere? Så læs videre og send din ansøgning allerede i dag!

Om os

Du bliver leder for National Distribution Authority Denmark (NDA/DNK), der er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI). Elementet er organisatorisk forankret ved Krypto-, Kort- og Publikationssektionen (KKPSEK) ved Supply Chain Divisionen. Vi er fysisk placeret på Norvangen i Korsør.

Vi varetager drift, fordeling og regnskab af alt krypto-, TEMPEST- og andet sikkerhedsrelateret materiel til Forsvarsministeriets Koncern, civile myndigheder og Institutioner. Vi modtager, registrerer, oplægger alle former for kryptomateriel. Derudover fordeler vi koder, publikationer og materiel fra andre nationer, ligesom vi producerer og fordeler danskproducerede koder, publikationer og materiel til samtlige brugere i og uden for Koncernen. Området er under rivende udvikling både i forhold til teknologi og antallet af brugere. Vi er bl.a. i gang med at implementere et nyt kodeproduktionssystem (EKMS).

Du bliver leder for i alt ca. 20 medarbejdere fordelt på seks teams, teamlederne er både civile og fra befalingsmandsgruppen. De seks teams beskæftiger sig med hhv. kodeproduktion, lager, IT, administration, sikkerhed og kryptoværksted. Vi er en god blanding af civile og militære medarbejdere, der alle brænder for vores opgaver og faglighed. Alle teams er fysisk placeret i Korsør.

Vi har en uformel omgangstone, hvori vi alle udviser respekt for hinandens opgaver, ligesom vi under opgaveløsning hjælper hinanden på tværs af organisationen. Vi har et godt sammenhold og sætter en ære i at fastholde et højt fagligt niveau.

”Dygtigere folk skal man lede længe efter. De brænder for opgaven”, udtaler Lars Thomsen chef for KKPSEK.

Om stillingen

Din primære opgave vil være ledelse af elementets teamledere og medarbejdere. Du får en meget stor kontaktflade, og du vil få en stor rolle i samarbejdet med vores samarbejdspartner, særligt ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Forsvarskommandoen. Derudover vil der være mulighed for deltagelse ved NATO og EU møder inden for området.

Du får en stor rolle på projekt nyt kodeproduktionssystem (EKMS). Du vil blive klædt godt på til opgaverne, ligesom elementets medarbejdere vil være klar til at støtte dig med deres faglighed.

Du skal uddannes som kryptosikkerhedsofficer. Du vil også fungere som næstkommanderende for KKPSEK.

Du vil opleve en høj grad af fleksibilitet i arbejdet. Du tilrettelægger selv din arbejdstid, og der vil være mulighed for hjemmearbejdsdage.

"Det betyder noget at arbejde her", udtaler Jimmi der er leder kode.

Om dig

Du er en erfaren Kaptajn/Kaptajnløjtnant (M321) eller Major/Orlogskaptajn (M322). Du behøver ikke have erfaring med kryptomateriel eller kryptosikkerhed, idet du vil blive oplært og uddannet inden for området. Vigtigst er, at du brænder for ledelse af specialister.

Du har gerne et par års erfaring som leder, f.eks. som kompagnichef eller lign. Derudover vil interesse eller erfaring inden for logistik, teknik eller sikkerhed være en fordel. Der vil være gode muligheder for udnævnelse til M322 i stillingen.

Du er analytisk stærk og rutineret i udarbejdelse af skriftlige produkter. Du har gode samarbejdsevner, er god til at koordinere og strukturere arbejdsprocesser og du finder det naturligt at følge op på opgaver og aftaler.

Du er god til at skabe og vedligeholde gode relationer til foresatte og samarbejdspartnere, og du indgår konstruktivt i faglig sparring med dine kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Korsør.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte CHKKP orlogskaptajn Lars Thomsen på tlf.: 25 55 29 00.
Hvis du er nysgerrig på stillingsindholdet og har lyst til en rundvisning, så er du også altid velkommen til at ringe.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mathilde Schmidt-Lange ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-MSL@mil.dk eller telefon 32 66 58 18.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 4. august 2024. Samtaler forventes afholdt i uge 33 med henblik på besættelse af stillingen hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om os på www.fmi.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg -5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-08-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6066243

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet