Overblik, indflydelse og faglig ledelse – Er det noget for dig? Så bliv assisterende afsnitsleder på åbent døgnafsnit 14, Psykiatrisk Center Ballerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du god til at bevare overblikket, når det gælder om at få driften til at køre, og ønsker du at gå forrest, når det kommer til faglig sparring og implementering af udviklingstiltag, til gavn for både patienter og personale?

På døgnafsnit 14 tilbyder vi en spændende stilling, hvor du i tæt parløb med afsnitsledelsen, får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer og blive en del af et engageret lederteam. Dertil bliver du en del af et fagligt miljø, hvor:

  • der er mulighed for at fordybe sig i den enkelte patients problematikker.
  • vi er fagligt kreative ift. at finde frem til, hvad der virker for den enkelte.
  • Der er løbende supervision af fagligt dygtig supervisor.
  • der er mulighed for forskellige kurser, herunder simulationsbaserede kurser i CAPS, bl.a. i Selvmordsforebyggelse og kriseplaner og At håndtere selvskade
Din rolle og ansvarsområder
I denne stilling har du et ledelsesansvar, men du er samtidig tilknyttet miljøet i døgnafsnittet. Det vil sige, at din funktion også vil indebære generel sygepleje til vores 18 patienter.

I samarbejde med afsnitsledelsen er du ansvarlig for at koordinere det kliniske patientforløb og er en tæt sparringspartner for det tværfaglige team i komplicerede patientforløb. Du sikrer kvalitet og medvirker til at udvikle afsnittet i forhold til at skabe gode, sammenhængende patientforløb.

Derudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. indebære:

  • Daglig koordinering af teamets arbejdsopgaver samt understøtte ledelsen med administrative opgaver.
  • Tage medansvar i ressourceallokering, personaledækning og fremmødeplaner i afsnittet.
  • I samarbejde med afsnitsledelsen at planlægge og varetage onboarding og oplæring af nye medarbejdere samt undervisning og kompetenceudvikling for sygeplejeplejepersonale.
  • I samarbejde med personalet og afsnitsledelsen stå for kvalitetsudvikling samt implementering af nye arbejdsgange
Du deltager i udviklingen af den kliniske praksis og er med til at højne den professionelle sygepleje gennem udvikling af sygeplejepersonalets praktiske og teoretiske kompetencer.


Lidt om os og behandlingstilgangen
På afsnit 14 kommer du til at møde patienter med diagnoser indenfor hele det psykiatriske spektrum. Du kommer derfor til at arbejde med mange forskellige personligheder, liv og problemstillinger.

Kognitiv adfærdsterapi (KAT) er integreret i vores daglige arbejde. Vi anvender dertil metoder fra dialektisk adfærdsterapi (DAT) og bestræber os på at tilbyde et miljø, der fremmer patientens recovery-proces. Vi har stort ønske om at yde en behandling af høj faglighed, og vi arbejder struktureret med patientplaner, hvor der tages udgangspunkt i patientens egne ønsker til behandlingen.

Behandlingstilgangen er helhedsorienteret, og vi er åbne overfor at prøve nye ting, for at finde frem til det der virker for den enkelte. Som en del af behandlingen tilbyder vi fx også:

  • Undervisning af patienter i KAT-miljøeterapi.
  • Sansestimulation, fx isbade og andre hold-ud-færdigheder
  • Kriseplaner, hvor der tages udgangspunkt i DAT-tankegangen med graduering af følelsesintensitet og dertil udvalgte strategier.
  • Mindfulness og åndedrætsøvelser
  • Forskellige kurser på recoveryskolen
  • Ergoterapeutiske tilbud målrettet psyke og krop individuelt og i grupper, fx Angstgruppe, sanseprofil og funktionsvurdering. På sigt er det ønsket at få implementeret en sansegruppe.
Vi arbejder alle tæt sammen om patientarbejdet og vores fælles arbejdsmiljø. Vi er et afsnit, som hele tiden stræber efter at blive bedre – men når vi har travlt, er vi gode til at sænke barren og prioritere i fællesskab.


Om dig

  • Du er autoriseret sygeplejerske, gerne med relevant ledelseserfaring eller en særlig interesse for at starte en ledelseskarriere
  • Du går altid forrest og er en dygtig formidler, der er god til at lære fra sig.
  • Du er en ørn, når det kommer til overblik og koordinering og er ikke bange for at træffe en beslutning.


Ansættelsesvilkår
Stillingen er i blandede vagter med weekendvagt hver 4. uge.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område.

Du er under ansættelsen omfattet af de til enhver tid gældende arbejdstidsregler indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Tiltrædelsesdatoen aftaler vi sammen.


Er du vores nye kollega?
Så send os din ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via linket her på siden. Ansøgningsfristen er d. 2. april 2024.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Stine Kaufmann på 38645007.

Vi ser frem til at læse din ansøgning og forventer at afholde samtaler i uge 14.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup på vores hjemmeside eller om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".





INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Ballerup, Maglevænget , 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6017777

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet