Rådighedsstilling – Assisterende Stabschef og ældste reserveofficer (major) ved Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du officer på vej ud af fastansættelse i Forsvaret, officer med rådighedskontrakt eller tidligere reserveofficer og vil du gerne fastholde eller genoptage din tilknytning og bidrage til opgaveløsningen i Forsvaret?

Vi tilbyder spændende reserveofficersstillinger, godt kammeratskab, relevant tjeneste og god mulighed for at udvikle dine militære kompetencer inden for taktik og stabsarbejde. Har du mod på et spændende job i reserven, hvor der stilles store krav til samarbejde og fleksibilitet, så skal du ikke vente med at søge denne stilling.


Om os

Kastellet i København II LFA består af en stab på 13 officerer og 5 befalingsmænd. Vi er organiseret som en bataljonsstab og består af Operations- og Planlægningssektionen (S3/5), Efterretnings- og Uddannelsessektionen (S2/7) og Logistiksektionen (S1/4/6), og vi uddanner os og træner som en bataljonskampgruppestab.

Vi er en fleksibel førings- og planlægningskapacitet for Landdelsregionen og kan indsættes til alle typer landbaserede operationer og opgaver inden for regionens geografiske og operative område. Herunder at føre både organisatoriske og sammensatte enheder.

II LFA har tæt samarbejde med I LFA (LRGNE), FO Grupper(LRGNE), øvrige Dispositionsenheder i form af Regionens Hjemmeværnsdistrikter samt diverse reserve enheder ved både BDE’er og DDIV og vi støtter både HJV og HRN ved operative behov såvel som øvelsesaktiviteter.


Om stillingen

Stillingen har tre hoved fokus områder, hhv. som ældste reserveofficer, assisterende stabschef og chef for uddannelsessektionen (S7) i den udvidede stab.

Som ældste reserveofficer er du distriktschefens sparringspartner i udviklingen af det personel af reserven, der er designeret til stillinger i distriktets Total Forsvars Styrke TFS-stab og kompagnier. Samtidigt har du over for chefen ansvaret for opstillingen og bemanding af TFS kompagnikadrerne, hvor du sammen med TFS-kompagnicheferne, skal sikre dig at rekruttering, fastholdelse og udvikling og uddannelse af de designerede officerer og befalingsmænd gennemføres. Du er distriktets repræsentant vedr. reserven i rammen af LRGNE og indgår her i koordinationen og planlægningen af aktiviteter på tværs.

Som assisterende stabschef vil du blandt andet indgå i staben sammen med stabschefen og varetage opgaver i forbindelse med planlægning, indsættelse og føring af distriktets enheder. En anden opgave er at udnytte muligheden for at anvende reserven som en ressource der kan foldes ud, i de perioder hvor behovet for udvidet planlægningskapacitet opstår.

Samlet set betyder det mulighed for fleksibel tjeneste og deltagelse i aktiviteter 25-30 dage årligt fordelt på både hverdage og weekender.

Der er mange muligheder for at videreuddanne dig, eksempelvis gennem føringskurser for reserven, såvel med henblik på funktionen som med henblik på dit fortsatte karriereforløb i reserven.
Som reservist i Hjemmeværnet bliver du ansat i en designeringsfunktion i en af Hjemmeværnets mange myndigheders respektive krise-/krigsorganisation.

Du bliver indkommanderet til tjeneste, der er forbundet til din designeringsfunktion. Som reservist kan du varetage opgaver som uddannelse, træning og øvelsesvirksomhed i relation til din designeringsfunktion.

Designeringsfunktionen er den funktion/stilling, som du vil skulle varetage i tilfælde af krise eller krig. I designeringsfunktionen som assisterende stabschef indgår du i distriktets stab sammen med fastansætte, frivillige og personel af reserven.


Om dig

Du har en baggrund fra hæren, og har gjort tjeneste enten som fast officer eller reserveofficer. Tidligere erfaring med stabstjenesten er ønskeligt. Som officer er det vigtigt, at du kan arbejde progressivt og struktureret, så de bedste forudsætninger for understøttelse af opgaveløsningen tilgodeses.

Det forventes, at du er energisk, fleksibel og dedikeret, samt har en stor grad af selvstændighed, initiativ og ansvarsfølelse. Desuden har du god forståelse for den helhed, du vil indgå i og kan bidrage aktivt med kvalificerede input i stabens arbejder, der kan skabe fundament for og optimere den samlede opgaveløsning for distriktet.

Du besidder en solid forståelse for den operative virksomhed på distrikts-/afdelingsniveau og er fortsat indstillet på, at videreuddanne dig inden for Forsvaret.

Du prioriterer, at have en stilling i Forsvarets reserve, og dit civile job tillader, at du kan deltage i planlagte aktiviteter.


Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveau fastsat til major af reserven og ansættelsen sker i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisation for Personel af Reserven i Danmark.

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer), eller honoreres for det faktiske antal timer ved aktiviteter med begrænset daglig tjeneste indtil 7 timer pr. dag, dog minimum for 3 timer.

Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Du modtager et pensionsbidrag på 17,1 % af din løn og dine eventuelle pensionsgivende tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og
tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CH/II LFA, oberstløjtnant Henrik Gustafsson på telefon 32 66 57 30
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Jesper Bjarke ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 91.

Ansøgningsfristen er den 28. april 2024 og ansættelsessamtaler følger umiddelbart herefter.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.
Regionens primære opgave er, at støtte Forsvaret samt løse og varetage militære opgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde, og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret.
Ligeledes koordinerer vi den samlede militære støtte til samfundet i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejrlig og terroranslag. Regionen har et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/7), Efterretnings- og Informationsoperationssektionen (G2/9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, Jonstrupvej , 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6019178

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet