Chef for Continuing Airworthiness Management Organisation ved Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse - genopslag

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Forsvarets Materiel og Indkøbsstyrelse (FMI) i Kapacitetsdivision Luftsystemer (KALU) søger en ingeniør med ledelseserfaring, en flymekanikere eller tilsvarende med kompetencer indenfor flyvedligeholdelse eller en flyteknisk officer til en stilling som Chef for Continuing Airworthiness Management Organisation (CAMO).

Her får du muligheden for at kombinere ledelse, teknisk indsigt og udvikling på samme tid.
Som Chef for FMI CAMO bliver du overordnet ansvarlig for luftdygtigheden på alle forsvarets fly og helikoptere, og vil være en nøgleperson i implementeringen og driften af EMAR/DKMAR ved FMI og i Flyvevåbnet.

Om os

Vi er et team på ca. 30 personer i Teknisk Afdeling ved Forsvarets Materiel og Indkøbsstyrelse i Kapacitetsdivision Luftsystemer i Ballerup, som har det overordnede ansvar for implementeringen og driften af DKMAR og heraf luftdygtigheden på forsvarets fly og helikoptere.

FMI CAMO er en del af Teknisk Afdeling og vi er et team på ca. 10 personer, hvoraf et antal medarbejdere er etableret i et ingeniør-element ved Helikopter Wing Karup.

FMI CAMO tilbyder en spændende og dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer, hvor der bliver lagt vægt på høj faglighed i opgaveløsningen, og personlig og faglig kompetenceudvikling prioriteres derfor højt.

Om stillingen

Som CHEF FMI CAMO, vil du blive ansvarlig for sektionens erfarne medarbejdere. Sektionen er pt. opdelt i et engineering og analyse element, og medarbejderne befinder sig henholdsvis i Ballerup og ved Helikopter wing Karup. Distanceledelse og rejseaktivitet mellem de to lokaliteter er en del af hverdagen.

Du vil som Chef FMI CAMO blive Form 4 godkendt som en del af ansvarskæden i DKMAR og have det overordnede ansvar for at rammer og processer for opretholdelsen af den vedvarende luftdygtighed på alle forsvarets fly og helikoptere løbende optimeres.

Opgaverne som CH FMI CAMO vil herudover bl.a. være;

• Teknisk og materielfaglig sparring og sagsbehandling.
• Teknisk og organisatorisk udvikling.
• Driftsanalyse

Arbejdet vil foregå i samarbejde med en bred vifte af interessenter lokalt, nationalt og internationalt. Dine primære samarbejdspartnere vil være KALU kapacitetscentre, Flyverkommandoen, Flyvevåbnets wings og Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes flyværksteder.

Vedligeholdelse af forsvarets fly og helikoptere er en kompliceret proces med mange forskellige interessenter og prioriteringer, hvorfor der må forventes en hverdag, med mangeartede og komplekse problemstillinger og opgaver, der kræver beslutninger og handlinger i et helhedsorienteret perspektiv.

Om dig

Du er flyteknisk officer og har som major gennemført Videreuddannelse for Ledere Trin II (VUT II/L) stabskursus, Master i Militære Studier (MMS) eller anden relevant uddannelse på Masterniveau, suppleret med relevante moduler fra Master i Militære Studier.

Alternativt har du en ingeniøruddannelse med ledelseserfaring eller du har håndværksmæssig uddannelse og flere års erfaring med CAMO arbejde fra den civile flyindustri.

Du er interesseret i ledelse og teknik, og har mod på at lære og sætte dig ind i højt specialiserede opgaver og tekniske systemer. Du har forventeligt kendskab til EASA/EMAR/DKMAR-21, -M og -145, og har en god forståelse for og indsigt i vedligeholdelses- og logistikprocesser i forbindelse med flyvedligeholdelse.

Du er interesseret i ledelse og teknik, og har mod på at lære og sætte dig ind i højt specialiserede opgaver og tekniske systemer. Du har kendskab til EMAR/DKMAR-21, -M og -145, og har en god forståelse for og indsigt i Forsvarets og Flyvevåbnets vedligeholdelses- og logistikprocesser.

Du trives med at arbejde i et miljø, som kræver en meget høj faglig indsigt og kvalitet, og du er struktureret og engageret i opgaveløsningen. Samtidigt er du god til at planlægge og koordinere samt sørge for at tidsfrister bliver overholdt.

Du har gode samarbejdsevner og kan inddrage relevante samarbejdspartnere i løsningen af opgaverne.

Du skal kunne skabe gode arbejdsrammer for dine medarbejdere og samtidig få deres kompetencer inddraget og udviklet i opgaveløsningen. Du har gode IT-kundskaber, herunder solid erfaring i Microsoft Office og DeMars (SAP) på brugerniveau. Alternativt er du klar på at erhverve dig de nødvendige kompetencer gennem kurser og uddannelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er også slået op civilt.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller anden relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major/orlogskaptajn kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup eller Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
For yderligere oplysninger om stillingsindholdet er du velkommen til at kontakte enten nuværende stillingsindehaver Major Frank Dalbram, telefon +45 7281 5190 eller chefen for Teknisk Afdeling oberstløjtnant Bjørn Boesen, telefon +45 7281 5121.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CLE@mil.dk.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 13. marts 2024. Jobsamtaler afholdes løbende eller umiddelbart efter fristens udløb med henblik på besættelse af stillingen hurtigst muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om os på www.fmi.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ballerup Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg -5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6004340

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet