BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Er du ingeniør og lyst til at præge omstillingen til fremtidens militære luftdygtighedskoncept og samtidig bringe dine evner og erfaring med designarbejde på luftfartøjer i spil? Så er her en enestående mulighed for at være med i opbygningen af Forsvarets opbygning af den Militære Designorganisation jfr. EMAR 21 standarden.
Om os
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er fagligt ansvarlige for alle danske militære statsluftfartøjers initiale og fortsatte (design) luftdygtighed. Kapacitetsansvarlig Luftsystemer er et af FMI tre kapacitetsansvarsområder; Land, Maritim og Luft.
Kapacitetsansvarlig Luftsystemer er det faglige center for Forsvarets flysystemer og kommunikationssystemer såvel internt som eksternt. Herunder initial og vedvarende luftdygtighed for ubemandede luftfartøjer.
Som ingeniør i den Militære Designorganisation bliver du del af et team på seks kollegaer bestående af ingeniører, flytekniske specialister og militære medarbejdere.
Vi tilbyder en udfordrende hverdag i et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone, hvor der er respekt for den enkeltes kompetencer.
Om stillingen
Vi har behov for at ansætte en ingeniør med flyteknisk baggrund, der har interesse for det militærteknologiske fagområde samt interesse og evne for at sætte sig ind i nye områder med kort varsel.
Globalt set pågår der en harmonisering af den militære tilgang til luftdygtighed gående imod en adoption af civile koncepter. Forsvaret har derfor besluttet at adoptere EMAR, som er baseret på EASA principper for initial og vedvarende luftdygtighed.
Den Militære Designorganisation er derfor blevet certificeret jfr. EMAR-21J, og vi er nu i færd med adoptere forsvarets flytyper til EMAR 21 standarden.
Din opgave som "Compliance Verification Engineer Manager" omfatter støtte til initiering af designændringer og efterfølgende sikring af at certificeringskravene opfyldes. Din opgave vil også være at udvikle de faglige fællesskaber på tværes af forsvarets flytyper for at tilsikre at designorganisationen råder over et nødvendigt antal kompetente "Design Engineers" og "Compliance Verification Engineers". Sidst men ikke mindst vil du skulle medvirke til den fortsatte udarbejdelse af den Militære Designorganisationens procedurer og den løbende opdatering af redegørelsen.
Din dagligdag vil medføre bred daglig kontakt til ingeniører og specialister på alle forsvarets flytyper og til ”Flight Test Engineers”. Og du vil få kontakt til de design organisationer som den militære design organisation samarbejder med.
Du vil endvidere skulle indgå i koordination af sektionens øvrige opgaver som omfatter kvalitetsledelse og risikoledelse (Safety Management / Aviation Safety).
Du vil modtage den nødvendige efteruddannelse i EMAR 21 og i de "Airworthiness Requirements / Certification Specifications" eller tilsvarende militære krav som understøtter forsvarets flytyper.
Den Militære Designorganisation planlægger at være færdige med den initiale certificering i løbet af 2024 hvorefter samtlige af forsvarets flytyper er overgået til DKMAR 21 standarden.
Om dig
For at komme i betragtning til stillingen skal du være uddannet ingeniør eller have en tilsvarende teknisk uddannelse på akademisk niveau.
Det vil være en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra en dansk eller international designorganisation eller produktionsorganisation, og det vil være en fordel, hvis du besidder praktisk erfaring fra en EASA organisation, en luftfartsmyndighed eller lignende.
Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har en uddannelsesbaggrund som testingeniør fra en anerkendt testpilotskole, eller at du er uddannet inden for maskiningeniørlinjen eller ”Systems Safety”.
Du skal have gode menneskelige egenskaber og kommunikationsevner og kan formulere dig på skrift og i tale på dansk.
Du behersker ligeledes engelsk på et højt teknisk niveau både mundtligt og skriftligt.
Du har gode IT-kompetencer og tillærer dig hurtigt nye systemer. Erfaring med SAP/R3 er ønskelig.
Som menneske er du resultatorienteret og forstår at skabe værdi for kunden. Du er en proaktiv og positiv engageret medspiller, som med fleksibilitet og åbenhed løser opgaver selvstændigt såvel i team som med andre.
Vi kan tilbyde dig et spændende, uformelt og fagligt højt arbejdsmiljø og et godt kollegialt samarbejde. Du vil selvfølgelig blive tilbudt den efteruddannelse, der skal til for at kunne varetage stillingen. Endvidere vil der være mulighed for en fjernarbejdsplads i det omfang, tjenesten tillader det.
Ansættelsesvilkår
Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.
Som akademiker/ingeniør bliver du ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.
Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen og det er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår, herunder bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Dit faste tjenestested vil indtil videre være i Ballerup.
Kontrakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte John Vincent Bjerre-Nielsen på telefon 4072 2314 eller på mail FMI-LU-CHMDO@mil.dk.
Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.
Ansøgningsfristen er 4. oktober 2023.
Vi holder løbende samtaler og forventer ansættelse snarest efter fristen.
Vi ser meget frem til at høre fra dig!
Du søger via linket. For at kunne komme i betragtning, anmodes du om at vedhæfte ansøgning, CV og evt. uddannelsesbevis - meget gerne i pdf. format.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om os på www.fmi.dk.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Ballerup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 04-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185708&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909142