BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) og det samlede danske forsvar er under hastig udvikling, senest berammet i Forsvarsforliget 2024-2033, og i FMI sættes retningen i en nyoprettet Strategiafdeling. Hvis du kan tænke både strategisk og analytisk, har en skarp pen og er relationelt anlagt, så har du en unik mulighed for at komme helt ind i kernen af den strategiske udvikling for FMI, hvor både sikkerhedspolitik og forsvarsindustri er nøgleord.
Om os
Stillingen er placeret i den nyoprettede Strategiafdelings Strategisektion, som er en del af den ligeledes nyoprettede Udviklings- og Koordinationsstab i FMI. Strategisektionen har ansvaret for at udvikle det strategiske styringsgrundlag og fastlægge den strategiske retning for hele FMI og understøtter FMI’s øverste ledelse. Sektionen består af en chef og fem militære og akademiske medarbejdere, hvoraf tre stillinger er nyoprettede og til besættelse.
Som en del af Strategisektionen vil du spille en afgørende rolle i udviklingen af FMI's strategiske retning og bidrage til at skabe et solidt grundlag for vores organisation. Du vil arbejde tæt sammen med dygtige kolleger og I vil sammen være med til at forme fremtiden for FMI. Denne stilling giver dig mulighed for at bringe dine strategiske evner i spil og bidrage til at skabe en stærk og sammenhængende strategisk ramme for vores arbejde.
Om stillingen
Strategisektionen har ansvaret for at udvikle og implementere den overordnede strategiske retning for FMI. Vi løser en række faste opgaver, herunder:
- udarbejdelse af chefen for FMI's "commanders intent"
- udvikling af FMI's mål- og resultatplan
- facilitering af struktureret dialog mellem chefen, vicechefen og divisionscheferne
- afholdelse af temadrøftelser i FMI’s direktion
- afholdelse af det årlige strategiseminar for FMI's direktion samt en årlig konference for den samlede chef- og ledergruppe i FMI
Alt dette samt supplerende tiltag for udvikling og forankring af den strategiske retning i hele FMI. Opgaverne kræver et tæt samarbejde med resten af Udviklings- og Koordinationsstaben i FMI. Fremadrettet vil sektionen også have fokus på analytisk arbejde med relevante emner, der kan bidrage til FMI's strategiske retning på en 10-15 årig horisont. Vi søger derfor tre profiler, der kan understøtte det samlede opgavespænd i Strategisektionen.
Vi tilbyder et arbejde med mening, hvor du vil være tæt involveret med den øverste ledelse i FMI. Vi arbejder aktivt på at udvikle og styrke FMI samt bidrage til den samlede udvikling af forsvaret. Hvor du vil have en central rolle i den overordnede styring og udvikling af vores organisation. Du vil have mulighed for at påvirke og bidrage til vigtige beslutninger og initiativer, der har direkte indflydelse på organisationen og dens fremtid.
Vi vægter tillid, ansvar og indflydelse højt, og vi søger dig, som vil trives i denne centrale rolle, hvor du kan udnytte din ekspertise og bidrage til den samlede styring og udvikling af FMI.
I Strategisektionen er samarbejde og videndeling vigtige værdier, men vi giver også stor personlig frihed. Vi tror på, at det bedste resultat opnås, når vi arbejder sammen og deler vores viden, men samtidig giver vi vores medarbejdere mulighed for at udfolde deres individuelle potentiale.
Vi har skabt en fleksibel arbejdsplads, hvor opgaven er i centrum. Vi tror på, at når vores medarbejdere har frihed til at tilrettelægge deres arbejde, kan de levere deres bedste indsats. Vi lægger også stor vægt på et positivt arbejdsmiljø med højt humør, hvor vi trives og har det godt sammen.
Om dig
Vi søger dig, der har en strategisk tænkning og evnen til at analysere og skrive om udvalgte emner. Det er vigtigt, at du kan binde disse emner sammen gennem gode relationelle kompetencer.
Din officersuddannelse giver dig et godt sikkerhedspolitisk udgangspunkt, og det vil være en fordel, hvis du også har forståelse for forsvarsindustri og -teknologi, da disse emner vil være centrale i stillingen. Dog er det ikke et krav, da vi også vægter din evne til at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i komplekse emner.
Konkret erfaring med FMI ansvarsområde vil også være en styrke. Din erfaring kan bidrage til at bringe værdifuld viden og perspektiver til stillingen.
Du er major/orlogskaptajn og har gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse. Er du erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant og er optaget på MMS vil du i så fald indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling. Alternativt er du en velbedømt kaptajn og vil således også kunne søge stillingen.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er slået op både civilt og militært.
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sektionschef Nikolaj Andersson Kihl på tlf. 20 66 53 11 eller afdelingschef Lars R. Salquist på tlf. 25 27 44 70.
Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mathilde Schmidt-Lange på telefon 32 66 58 18.
Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis som PDF-filer.
Ansøgningsfristen er den 1. oktober 2023. Tiltrædelse snarest muligt efter aftale.
Arbejdsstedet er Ballerup.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
OM MYNDIGHEDEN
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Ballerup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185574&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5905475