BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Forsvaret?
Lyder det spændende at drive aktiviteter i vores Security Operations Center, herunder igangsætning af sikkerhedsovervågningsopgaver fra øvrige dele af forsvaret?
Har du erfaring inden for IT, projektledelse eller forretningsanalyse?
Så er det måske dig, vi leder efter.
Om os
Cyberdivisionen er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og er ansvarlig for at levere IT-løsninger til hele Forsvaret og beredskabet. En af vores vigtigste opgaver er, at styrke cyberforsvaret og beskytte koncernens IT-systemer og data mod digitale angreb og misbrug. Det stigende behov for operativ IT-understøttelse af forsvarets enheder sammenholdt med, at vi oplever en forøget cybertrussel, giver nye og flere opgaver til vores sektion. I den forbindelse ønsker vi at forstærke Cyber Security Operations Center (SOC), hvor vores primære opgave er, at monitorere, detektere og respondere på sikkerhedshændelser på Cyberdivisionens IT-systemer og netværk.
Om stillingen
Du bliver en del af SOC, hvor dit hovedansvar vil være at igangsætte/udbrede vores services, som bl.a. inkluderer sikkerhedsovervågning, sårbarhedsstyring, log management og rapportering. Du vil ligeledes drive aktiviteter/lede større opgaver mhp. at enten optimere det eksisterende, eller udvikle nye processer og implementere nye løsninger til styrke for cybersikkerheden.
Du vil have ansvaret for at formidle, koordinere og afstemme services SOC’en leverer med forventninger fra kunderne. Ved hjælp af vores onboardingkoncept, vil du sørge for at indsamle de behov, krav og teknisk information, der er nødvendig for at kunne etablere sikkerhedsovervågning m.m. af kritiske IT-services og leve op til vores standarder.
Dine succeskriterier er, at kunden er tilfreds med løsningen, SOC kan løfte opgaven i fredstid, krise og krig, og at output fra SOC leveres i rette tid, rette sted og i rette kvalitet.
På baggrund af Lessons Identified fra cybersikkerhedshændelser og den erfaring du opbygger, vil du udvikle og styrke processer for SOC, så vi hurtigere og mere effektivt kan udføre vores opgaver og styrke cybersikkerheden i Cyberdivisionen.
Du vil ligeledes støtte med administration og forvaltning af SOC’ens område.
Om dig
Samarbejde er en essentiel del af, hvordan du arbejder, og du ser frem til at arbejde på tværs af IT-organisationen, samt forretningen såvel, hvor dine kollegaer har mange forskellige baggrunde.
Du er nysgerrig af natur og besidder et ønske om hele tiden at lære. Du har evnen til selvstændigt at tage initiativ og stiller store krav til dig selv i din opgaveløsning. Du tager beslutninger på eget initiativ, og du formår at afslutte dine opgaver.
Til stillingen vurderes det som en styrke, at være en udadvendt, stærk kommunikator på skrift og tale, men også på både teknisk og på lægmandssprog. Du skal hvile i en selvstændig rolle, hvor struktur og faglig stolthed med et personligt drive er ønsktværdigt.
Din skriftlige fremstilling bærer præg af et akademisk niveau, hvor dine produkter har den fornødne kvalitet, til at kunne fremsendes til f.eks. Forsvarsministeriets Departement.
Kompetencer og erfaring inden for projektledelse, forretningsanalyse, udvikling/optimering af processer inden for eksempelvis it-sikkerhed vil blive vægtet højt.
Du er kaptajn/kaptajnløjtnant og har erfaring i graden og du har formentlig erfaring med både ledelse og som sagsbehandler. Har du i dit tjenesteforløb eller tidligere, erhvervet dig kompetencer inden for IT, vil dette blive vægtet positivt, men ikke et krav. Erfaring som f.eks. næstkommanderende i en underafdeling, hvor du har været vant til, at have mange bolde i luften, herunder planlægge aktiviteter og gennemføre dem, vil ligeledes være nyttig erfaring at bibringe til denne stilling.
Du forventes at have erfaring med:
• Ledelse (gerne af specialister)
• Projektledelse med stor grad af koordination og planlægning
• Sagsbehandling
Vi vægter personlige kompetencer over uddannelse og er interesseret i en person af rette støbning og holdning. Når vi finder den rette person, kan der være mulighed for videreudvikling af eksempelvis sikkerhedskompetencer.
En forudsætning er, at du kan sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT og opretholde denne, samt tale og skrive på dansk på akademisk niveau.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er ligeledes slået op som civil.
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lotte Nielsen på telefon 50 86 58 30. Læg gerne en besked, så vil du blive ringet op.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Aldijana Henic på telefon 7281 9903.
Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.
Ansøgningsfristen er den 11. marts 2024 med samtaler løbende. Stillingen er til besættelse snarest muligt.
I Forsvarsministeriets koncern tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.
OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Ballerup Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen ved FPS Ballerup, Lautruphøj , 2750 Ballerup
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 11-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6007987